organisatieLandelijk opererend vanuit Hoofddorp

MVD Management is opgericht in 2007 en gevestigd onder de rook van Schiphol in het centraal gelegen Hoofddorp. Vanuit Hoofddorp werken de projectmanagers in het hele land.

 

Projectmanagement is wat we leuk vinden en waar we goed in zijn

De organisatie is ontstaan uit de overtuiging dat het belangrijk is om die werkzaamheden te doen waar je hart ligt: doen wat je écht leuk vindt. En bij ons is dat ook waar we goed in zijn: Projectmanagement.

Wij vinden niets leuker dan samen resultaten te behalen. Iedere dag zijn we met plezier bezig met dit vak. En behalen wij de resultaten waar wij en onze klanten voor staan. Iedere dag durven wij dan ook met volle overtuiging de slogan te gebruiken: ‘We control your project’.

 

Thuis in techniek èn uw business

Uit ervaring weten wij hoe belangrijk het is om zowel de taal van de technische mensen als de taal van gebruikers en opdrachtgever te spreken. Pas indien deze groepen overtuigd zijn van de beste oplossing, is een mooi eindresultaat bereikbaar. Vanuit deze overtuiging hecht MVD Management veel waarde aan ervaring, overtuigingskracht, samenwerking, praktische inslag, duidelijkheid en peoplemanagers.

 

Wij overtuigen u graag, dus neem contact met ons op.